Cégtörténet

Nagy utat tettünk meg napjainkig, mire a vagyonvédelem és járműkövetés területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. Társaságunk célkitűzése, hogy partnereinek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítson. 
Napjainkban egyre fontosabbá válik értékeink megfelelő védelme. A technikai innovációk eredményeként nagyon sokféle biztonságtechnikai megoldás közül választhatunk és érdemes is választanunk, mert ezek nem csak védelmünket szolgálják, hanem mindennapi életünket is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik.

A „klasszikusnak” mondható biztonságtechnikai ágazatunk szolgáltatásaival alapvetően három megye területén vagyunk jelen, de természetesen az ország más részeiről is érkeznek rendszeres megbízások.

Egy korszerű lakóhely vagy munkahely ma már elképzelhetetlen megfelelő biztonságtechnikai és informatikai eszközök nélkül. Fontos, hogy ezeket átgondoltan és a megfelelő szakértelemmel rendelkező cég közreműködésével szerezzük be, mert azok csak így lesznek hatékonyak.

Kültéri vagyonvédelmi megoldásaink közül az elektromos kerítésvédelem leghatékonyabb rendszerével kizárólagosan mi foglalkozunk a hazai piacon. Emellett a Lochner Kft. jelenleg több ezer céggel, valamint 40 ezer olyan járművel áll kapcsolatban, melyek korszerű nyomkövetési megoldásunkat használják.

Partnereink magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, de nagyvállalatoknak is teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Társaságunk életében a 2008-as év egy újabb mérföldkő volt, amikor létrehoztuk a Lochner Group cégcsoportot. Fejlődésünk dinamizmusát jellemzi, hogy cégünk dolgozóinak létszáma a kezdeti két alkalmazotthoz képest 80 főre növekedett.

A Lochner Group a dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújt.