Biztonságérzete javításáért Ön is tehet!

2012.05.18. Vagyonvédelem
A közterületeken kialakított kamerarendszer javítja az emberek biztonságérzetét és közérzetét, ennek köszönhetően napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző biztonságtechnikai eszközök.

Bővebben>>

Tizenhat új térfigyelő kamerát helyeztetett el a XVI. kerületi önkormányzat a nyolcezer lakosú Centenáriumi lakótelepen. Noha a városrész tavaly az egyik legbiztonságosabb kerületnek számított Budapesten, a városvezetés prevenciós jelleggel mégis igen fontosnak tartja a kamerarendszer kiépítését. Korábban a Jókai lakótelepen és a Sashalmi piacon helyeztek el kamerákat, a centenáriumi hálózat a főutakat, parkolókat, a nagyobb tereket figyeli, ahol leggyakrabban előfordulnak szabálysértések. A rendszer kiépítésére 43 millió forintot szán az önkormányzat, tapasztalataik alapján a bekamerázott területeken a mintegy harmadára esett vissza a bűnesetek száma.

Kispest a rengeteg közlekedési szabálytalanság és közbiztonsági probléma miatt tervezi a közterület-felügyelői jelenlét növelése mellett egy térfigyelő hálózat kiépítését is, Csepelen pedig több alkalommal sikerült a térfigyelő kamerarendszer segítségével elkapni az illegális szemétlerakókat és graffitiseket.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Kacsóh Pongrác út és a Hermina út kereszteződésében jelzőlámpára szerelt kamerák segítségével rögzíti a tilosban áthajtókat és az egyéb szabálytalankodókat. Noha a rendszer egyelőre tesztüzemben működik, a BKK álláspontja szerint ez a megoldás javítja a közlekedési morált, mivel visszatartó erővel bír a szabálytalanságok elkövetőivel szemben.

A közterületeken kialakított kamerarendszer javítja az emberek biztonságérzetét és közérzetét, ennek köszönhetően napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző biztonságtechnikai eszközök. A Lochner Group zártláncú kamerarendszerei kiválóan alkalmasak ingatlanok, objektumok bel- és kültéri megfigyelésére, Lakás csomagunk pedig ideális panellakások teljeskörű védelmére. Cégünk 20. születésnapja alkalmából egy különleges ajánlattal kedveskedünk mindazoknak, akik biztonságban szeretnék tudni lakásukat.