Mikulás Rallye

2009.12.05. Rally Járműkövetés
A magyarországi Tereprally szakág 2009. októberében kiírt pályázatán Társaságunk nyerte el a GPS nyomkövetési tendert. Segítségünkkel mostantól a sportág szerelmesei online is figyelemmel kísérhetik kedvenceiket a versenyek során.

Bővebben>>

A magyarországi Tereprally szakág 2009. októberében kiírt pályázatán Társaságunk nyerte el a GPS nyomkövetési tendert. Az örömteli hír részleteiről bővebben itt olvashat.
Hangolódva egy kicsit a 2010. évi idényre december első hétvégéjén egy kis ízelítőt kívántunk nyújtani az online járműkövetés izgalmaiból. Immáron tizenharmadik alkalommal rendezték meg a már hagyománnyá vált évadzáró rallye versenyt, a Mikulás Rallyt. Ez volt a verseny, ahol a magyar autósport majd minden szakágának versenyzői közösen képviseltették magukat egy bajnokságon kívüli megmérettetésen. Indulhatott itt profi, félprofi és olyan is, aki egy megfelelően felkészített autóban esetleg először próbálta ki az autóversenyek izgalmát.
A Lochner Group jóvoltából a rally ideje alatt a mezőny két indulójának járművében elhelyezett járműkövető egységnek köszönhetően bárki figyelemmel kísérhette a versenyt - online!

A verseny helye és ideje: Veszprém, 2009. december 5-6.
A járműkövető egységgel ellátott tereprallye autók paraméterei:

Versenyzők #1: Rigler Zoltán – Maurer Péter
Járműtípus: Volkswagen Touareg 350-360 LE

Versenyzők #2: Nagy Tamás – Folinek Balázs
Járműtípus: Honda Civic VTI