Telephelyfejlesztés a Lochner Kft.-nél

2015.01.16.

Újabb telephelyfejlesztés a vagyonvédelemmel foglalkozó Lochner Kft-nél

Az Európai Unió és a hazai költségvetés 59,2 millió forintos támogatásával, a Lochner Kft. a Kisteleken megvalósult ingatlan beruházása után újabb ingatlanfejlesztésre kapott lehetőséget, ezúttal Szegeden.

 

A projekt keretében a biztonsági rendszer szolgáltatással foglalkozó kft tulajdonában lévő Vásárhelyi Pál utca 3-5 alatt található ingatlan részleges átalakítására és a szolgáltatás fejlesztéséhez szükséges informatikai eszközök beszerzésére kerül sor. 761 m2-t érintő ingatlan átalakítás során a következő összeszerelő- és karbantartó valamint termékmenedzser/szoftverfejlesztő részlegek kerül kialakításra:

-       3 db füstpajzs összeszerelő és tesztelő helyiség

-       3 riasztórendszer összeállító helyiség

-       2 járműkövető-doboz kezelő helyiség

-       7 helyiségben pedig a cég szolgáltatási köréhez tartozó szoftverfejlesztések fognak zajlani.

 

Az átalakítás során napenergiát hasznosító rendszerek is kiépítésre kerülnek, ezáltal biztosítva a gazdaságos és környezetbarát működtetést.

 

Ezen a tevékenységek eredményeképpen a Lochner Kft. olyan magas színvonalon kívánja vagyonvédelmi és járműkövetési szolgáltatását kívánja nyújtani, mellyel partnereit a későbbiekben még magasabb színvonalon tudja kiszolgálni és így piaci pozícióját tovább tudja erősíteni a biztonságtechnikai forgalmazók és szolgáltatók között.

 

A beruházás tervezett megvalósítási ideje 2015. szeptember 30. és a beruházásnak köszönhetően a cég 18 munkahelyet tud megőrizni, valamint további 4 fő számára új munkahelyet is teremt.

széchenyi 2020 logo