Járműkövetés

Járműkövetés információk
Böngésszen a járműkövetéssel kapcsolatos híreink között!

Kapcsolódó tartalmak


WebEye tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a WebEye eszköz csupán abban az esetben válik alkalmassá az útdíj bevallásra, amint elvégzi az alábbi lépéseket:

Bővebben>>

Járműkövetés a Bamako Rally-n

2014.01.24. Rally Járműkövetés
Ismét részt vettünk a Bamako Rally-n! Valójában nem mi, hanem járműkövető egységeink, ugyanis a BARÁTIM csapatának autójában a Lochner Group eszközei szolgáltatták a helymeghatározási adatokat.

Bővebben>>

HU-GO tájékoztató

Tájékoztatjuk azon ügyfeleinket, akiknél beépített eszközök vannak, és megkapták ezt az értesítést, hogy számukra egyedüli lehetőség csakis a HU-GO Portálon keresztüli tengelyszám állításra. Ebből kifolyólag mikor a NÚSZ február 9-én mindenkinek alapértelmezettként ezt állítja be, kérjük, gondoskodjanak arról, hogy előtte (és utána is) megadják a helyes JDB értékeket.

Bővebben>>

Utólagos fizetési konstrukció

A HU-GO rendszerben hamarosan megnyíló új lehetőség, az utólagos fizetési mód egyszerűsíti a vállalkozások életét. A stabil üzleti vállalkozások adott esetben pluszköltség nélkül, akár havi elszámolással, az úthasználatot követően tudják kiegyenlíteni számlájukat. Az utólagos fizetési konstrukció Általános Szerződési Feltételei december 21-től tekinthetők majd meg itt, a hu-go.hu honlapon.

Bővebben>>

OBU praktikák

Társaságunknál folyamatosan elérhetőek az E-útdíj bevallására alkalmas fedélzeti egységek. Ezen eszközöknek elterjedt neve még az OBU, amely az angol 'On Board Unit' (azaz fedélzeti egység) kifejezésből származó mozaikszó.

Bővebben>>

WebEye Road csomagok

A WebEye Road és a WebEye Road Mobile útdíj bevallásra alkalmas alapszolgáltatást nyújtó csomagjainkkal gyorsan és egyszerűen bevallhatja útdíj használatát.

Bővebben>>

LEGFRISSEBB e-útdíj információk !

A Bevallási Közreműködői tevékenység igénybevételéhez kapcsolódó Egyedi Szerződés, valamint a Bevallási Közreműködői adatszolgáltatásra és hozzá kapcsolódó helymeghatározó szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF már elérhető. A legfrissebb e-útdíj hírekről a továbbiakban itt tájékozódhat.

Bővebben>>

E-útdíj tájékoztató

Az e-útdíj rendszerben partnerünk, a WebEye Magyarország Kft. a Bevallási Közreműködőként történő szerepkör betöltéséhez szükséges munkálatok utolsó fázisába lépett.

Bővebben>>

E-útdíj bevallás

Útdíj bevallás a Lochner járműkövető rendszerével egyszerűen és gyorsan.

Bővebben>>

E-útdíj tender

A Lochner Kft. az e-útdíj tenderben érintett felekkel megkezdte a közvetlen kerekasztal tárgyalásokat.

Bővebben>>

20 éves a Lochner

Május 8-a a Nemzetközi Vöröskereszt és a méltányos kereskedelem (fair trade) világnapja. Nemes célok, emberi értékek, melyek nemzeteken és országokon is átívelnek. Szívből örülünk, hogy cégcsoportunk, a Lochner Group őse, a Lochner Kft. épp 2012. május 8-án 20. éves.

Bővebben>>

Retro Rádió Nagykálló Kupa

2011.09.20. Rally Járműkövetés
Szeptember 23-25. között kerül megrendezésre az UNIQA Tereprally Országos Bajnokság idei hatodik, egyben zárófutama, az I. Retro Rádió Nagykálló Kupa, amellyel a Qualisport csapata versenyrendezőként is debütál a hazai tereprally-élet porondján.
 

VIII. HunGarian Baja - Tereprally Országos Bajnokság

2011.08.26. Rally Járműkövetés
A HunGarian Baja életében újabb jelentős mérföldkő a 2011-es, hisz az idei rendezvény a Világ Kupa sorozat egyik állomásaként került az FIA verseny naptárába.

Bővebben>>

Gyulai Várfürdő Kupa

2011.07.21. Rally Járműkövetés
A 2011-es Közép-Európai Zóna Trófea állomása idén a Gyulai futam. Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre Gyulán és 6 környező településen (Békéscsaba, Doboz, Elek, Lőkösháza, Sarkadkeresztúr, Tarhos) a terep-rally futam, amely 2009-ben Magyarországon elnyerte az "Év Versenye-díjat".

Bővebben>>

43. Kékszalag Telekom Nagydíj

Hamarosan indul a verseny, kövesse figyelemmel akár otthonából, mintha Ön lenne a kapitány!

Bővebben>>

43. Kékszalag Telekom Nagydíj - ismét kényelmesen követheti a versenyt

Ismét egy fantasztikus versenyre kalauzoljuk el Önöket, tartson velünk idén is a 43. Kékszalag vitorlás verseny alkalmából.

Bővebben>>

Székely Gyors és Csíksomlyó Expressz 2011

2011.06.08. Járműkövetés
Kövesse online a zarándokvonatok pünkösdi menetét velünk együtt Erdélybe! A Lochner Kft. jóvoltából az otthon maradt családtagok, a vendéglátó erdélyi barátok és az érdeklődők számítógép előtt ülve, térképi alapon követhetik nyomon a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz útját Magyarországon és Erdélyben egyaránt.

Bővebben>>

III. Rábaköz Kupa 2011

2011.05.03. Rally Járműkövetés
A 2011-es Közép-Európai Zóna Trófea (CEZ) idei első versenye, valamint a Tereprally Országos Bajnokság második futama lesz a III. Admirál Rábaköz Kupa május 6-8. között Kapuváron és környékén. A résztvevők között autók, kamionok, motorok és quadok is megtalálhatóak, valamint négy ország bajnokságát tömöríti majd magába az 500 kilométeres verseny.

Bővebben>>

Európai Autómentősök Találkozója

2011.04.12. Járműkövetés
Első alkalommal rendezik meg Pécsett az Európai Autómentősök Találkozóját. Az új és előremutató kezdeményezés célja, hogy mind az assistance szektor ezen ágazatában érdekelt cégek, mind pedig az érdeklődök megismerhessék az autómentős szakma mai helyzetét, a szakma újdonságait. Társaságunk kiállítóként és támogatóként jelenik meg a rendezvényen, melyet a kiállításon túl szakmai programok, és előadások színesítenek.

Aqua-Palace Kupa 2011 - Élő követés

2011.04.08. Rally Járműkövetés
Április 8-án az Aqua-Palace Kupával kezdődik az ide Tereprally Országos Bajnokság. A rendező Vitál-Sziget Kft. többek között a már megszokott gyors Derecske-környéki pályákat tervezte az útvonalba, a versenyközpont pedig a Hotel Délibáb lesz Hajdúszoboszlón.

Bővebben>>


Speciális szolgáltatások minden hajótulajdonosnak

Mindene a hajózás? Mindig szemmel akarja tartani hajóját, flottáját? Műholdas hajókövetési megoldásunk lehetőséget biztosít Önnek, hogy a hajójába szerelt eszköz segítségével bármikor nyomon kövesse vízi járműveit, bármerre is járnak.

Bővebben>>

Kövesse a versenyt 3D-ben!

2011.01.15. Rally Járműkövetés
Kövesse a Budapest-Bamako 2011-es futamát, úgy mint eddig talán sohasem. Legyen részese a nagy kalandnak!

Bővebben>>

Hamarosan indul a 2011-es Budapest - Bamako!

2011.01.05. Rally Járműkövetés
Nyilván nem kell bemutatnunk a Nagy Afrikai Futamot. A Budapest-Bamako a világ legnagyobb transzkontinentális autóversenye és túrája, legnagyobb kaland rallyja és a legjelentősebb afrikai jótékonysági motorsport esemény.

Bővebben>>

Raid of the Champions

2010.11.12. Rally Járműkövetés
A Tereprally Országos Bajnokság hatodik futama Kisbéren kerül megrendezésre. A nemzetközi résztvevőket is felvonultató, kétszeres pontértéket adó szezonzáró esemény 2010 kiemelt versenye lesz.

Bővebben>>

Flúgos Futam 2010

2010.09.20. Rally Járműkövetés
A Flúgos Futam egy jótékonysági autós - motoros túra, melynek fő célkitűzése, hogy a befolyt támogatásokból a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számára egy mentőautót vásároljanak.

Bővebben>>

GINNT Expo 2010

2010.09.15. Járműkövetés
Értékesítési vezetőnk nagy sikerű előadást tartott a járműkövetéshez kapcsolódó legújabb logisztikai előnyökről.

Sárkányhajó verseny 2010

2010.08.27. Járműkövetés
A 2010. szeptember 2-5. között megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál immáron Szeged elsőszámú nyárzáró/őszindító szabadtéri programjává nőtte ki magát, ahol a főszerep egyértelműen a Tiszáé.

Bővebben>>

VII. Sweet-Milk HunGarian Baja

2010.08.19. Rally Járműkövetés
A Tereprally Országos Bajnokság hatodik futama Pest megyében, az Ország Közepe Kistérség környezetében, közelebbről Dabason kerül megrendezésre. A nemzetközi résztvevőket is felvonultató, kétszeres pontértéket adó nyárvégi esemény 2010 kiemelt versenye lesz.

Bővebben>>

VIII. Tisza Maraton

2010.08.05. Járműkövetés
Az idén immáron nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Tisza Maraton szabadidős-tömegsport rendezvényen a versenyzők egy lezárt verseny útvonalon mérhetik össze erejüket, belekóstolhatnak abba, hogy milyen körülmények között versenyeznek a legjobb kerekesek.

Bővebben>>

PROHUN 500

2010.07.22. Rally Járműkövetés
A Tereprally Országos Bajnokság ötödik futama Gyula városában kerül megrendezésre. Az Alföld dél-keleti részén, a Fehér-Körös bal partján található város tökéletes helyszín, hiszen Magyarország legmélyebben fekvő területén, nyolcvannyolc méter tengerszint feletti magasságban, sík vidéken fekszik.

Bővebben>>

Elrajtolt a Kékszalag! Kíváncsi a versenyre?

Leírhatnánk melyik hajó éppen, hogy áll, de ehelyett megmutatjuk online a mezőny és a verseny pillanatnyi állását! Kattintson ide, ha látni szeretné!

Bővebben>>

Közkívánatra Kékszalag még egyszer

A vitorlások által megtett útvonal az interneten továbbra is elérhető marad. Tekintse meg ismét, hogy merre jártak a versenyzők július első hétvégéjén!

Bővebben>>

Liptai Claudia a Kékszalagon

A televíziós műsorvezető először áll rajthoz a nagymúltú vitorlásversenyen. A 38 lábas Dakar nevű hajón Liszi László tereprali versenyző kormányzása mellett megy majd végig a 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon.

Bővebben>>

Kékszalag LIVE a Class FM-en

A Morning Show élőben közvetíti a Kékszalag rajtját, majd a verseny folyamán többször is jelentkeznek a helyszínről a műsorvezetők.

Bővebben>>

MetalCom - Fábiánsebestyén Kupa

2010.06.07. Rally Járműkövetés
A Tereprally Országos Bajnokság negyedik futama Csongrád megyében, Fábiánsebestyén környékén kerül megrendezésre. A verseny össztávja 442 km, ebből a szelektív szakaszoké 400 km.

Bővebben>>

Közkívánatra zarándokvonatok mégegyszer

2010.05.26. Járműkövetés
A pünkösdi zarándokvonatok által megtett útvonal az interneten továbbra is elérhető marad. Tekintse meg ismét, hogy merre jártak a vonatok Pünkösd hétvégéjén!

Bővebben>>

Székely Gyors és Csíksomlyó Expressz 2010

2010.05.13. Járműkövetés

Kövesse online a zarándokvonatok pünkösdi menetét Erdélybe!
Nem tud ott lenni a csíksomlyói búcsún és zarándoklaton? Idén már nemcsak lélekben lehet együtt a Magyarországról induló vonatok utasaival. A járműkövetés segítségével részese lehet oda- és visszautazásuk történetének, az eseményeket gyakorlatilag online követve!

Bővebben>>


Rábaköz Kupa 2010

2010.04.28. Rally Járműkövetés
A Tereprally Országos Bajnokság harmadik futama Győr-Moson-Sopron megyében, a Rábaközi kistérségben kerül megrendezésre. A futam nagy szenzációjának ígérkezik egy újabb páros debütálása. A MotoGP világbajnoka, Talmácsi Gábor és navigátora, Stefano Favaro vág neki sárnak, esőnek, éles kanyaroknak.

Bővebben>>

Mohács Kupa 2010

2010.03.22. Rally Járműkövetés
Indul az idei tereprally szezon, az Országos Bajnokság első futamának Mohács ad otthont. A bajnokság és a szakág technikai partnere a Lochner Group. Rajt időpont: 2010. március 26.

Bővebben>>

Axiál Szakmai Napok

2010.03.08. Járműkövetés
Stratégiai partnerünk, az Axiál Kft. ez évtől a régi alapokra helyezve, de tartalmában és megjelenésében teljesen új elemekkel kiegészítve rendezi meg a 2010. év egyik meghatározó - mezőgazdasági, építőipari és anyagmozgatási - szakmai eseményét, ahol kiállítóként természetesen a Lochner Group is megjelenik. Helyszín: Axiál központi telephely - Baja, Szegedi út 147. Időpont: 2010. március 18-20.

Bővebben>>

Budapest Boat Show

Az idei Utazás kiállítással együtt megrendezésre kerülő Boat Show-n a Magyar Vitorlás Szövetség standján a Lochner Group is megjelenik, mint kiállító. Nem titok, ez már a júliusi Kékszalag Nagydíjra való felkészülésünk első állomása lesz.

Bővebben>>

Baja Russia - Northern Forest 2010

2010.02.24. Rally Járműkövetés
A technikai sportok kedvelőinek egy extrém helyszínről adunk közvetítést. A méltán elhíresült versenysorozat idei első oroszországi futamán ezúttal a Szalay-Bunkoczi páros járműve követhető nyomon!

Bővebben>>

2010-től ingyenes nyomkövetés a tereprallyban

2010.02.17. Rally Járműkövetés
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Lochner Kft. között létrejött szerződés alapján a 2010. és 2013. közötti időszakban az MNASZ Tereprally szakágában versenyzői licencet váltott versenyautók nyomkövetését a Lochner Kft. ingyenesen biztosítja.

Bővebben>>

Nyugatra menekülnek a válság elől a közúti szállítók

A fuvarozó szektor hazai tendenciáiról bővebben itt olvashat >>>

A témához kapcsolódó, "Magyar fuvarozók külföldön" című riportot az alábbiakban tekintheti meg:


Távol, s mégis oly közel... - Járműkövetés a Bamakon

2010.01.19. Járműkövetés Rally
A Budapest-Bamako 2010-es futamán a mezőny indulóinak járművében egy-egy járműkövető egységet helyeztünk el, melynek segítségével bárki figyelemmel kísérhette a versenyt.

Bővebben>>

Budapest-Bamako 2010

2010.01.06. Rally Járműkövetés
A Budapest-Bamako Rally 2010-es futamának néhány járművét a Lochner Group közreműködésével élőben is nyomon követhetik az érdeklődők. Hivatalos rajt időpont: 2010. január 16.

Bővebben>>

Mikulás Rally

2009.12.05. Rally Járműkövetés
A magyarországi Tereprally szakág 2009. októberében kiírt pályázatán Társaságunk nyerte el a GPS nyomkövetési tendert. Segítségünkkel mostantól a sportág szerelmesei online is figyelemmel kísérhetik kedvenceiket a versenyek során.

Bővebben>>

XIV. Misik László Emlékverseny

2009.10.23. Járműkövetés
Társaságunk régóta aktívan támogatja a szegedi kerékpáros sportot. Járműkövetési megoldásunknak köszönhetően az egyes versenyek során a mezőny pillanatnyi helyzetét már nem csak a helyszínen, hanem akár otthoni számítógépünkön is nyomon tudjuk követni.

Bővebben>>

XXIV. Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Szakkonferencia

A 2009-es Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Szakkonferencia résztvevőjeként munkatársaink a műholdas járműkövetés logisztikai előnyeire hívták fel a résztvevők és látogatók figyelmét.

Bővebben>>

VII. Tisza Maraton

2009.08.16. Járműkövetés
A 7. alkalommal megrendezett Tisza Maraton szabadidős-tömegsport rendezvényen a Lochner Group jóvoltából bárki figyelemmel kísérhette a versenyt - online!

Bővebben>>

Kékszalag vitorlásverseny

Lochner Group jóvoltából 25 hajót követhettek nyomon az érdeklődők az egész verseny során műholdas járműkövetés segítségével. A verseny izgalmas alakulását helyszíni kivetítőinkön és weboldalunkon is sokan kísérték figyelemmel.

Bővebben>>

Hatszáz felett - Létszámrekord a vízen, papírforma végeredménnyel

Összefoglaló a Kékszalag vitorlásversenyről és a Lochner Group által biztosított nyomkövetésről a Vitorlázás Magazinban...

Bővebben>>

Renax Camion 10. születésnap

2009.06.20. Járműkövetés
A Renax Camion Kft. 10 esztendős évfordulója alkalmából tartott rendezvényen a cég partnerei mellett nagy számban jelentek meg látogatók is. Itt is felállítottuk a jarmukovetes.hu standját.

Bővebben>>

KeletEXPO

2009.06.04. Járműkövetés
A KeletEXPO-n is képviseltettük magunkat, ahol a keleti szomszédból érkező szállítmányozó és egyéb cégeknek mutattuk be a járműkövetéssel elérhető előnyöket.

Bővebben>>

Járműkövetés: láthatatlan nyomozók

Költségcsökkentési tippek vállalkozások számára...

Bővebben>>

XVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

2009.04.24. Járműkövetés
A járműkövetési szolgáltatás minden üzletágban hatékony költségcsökkentő hatást tud kifejteni, erről tartottunk bemutatót a hódmezővásárhelyi rendezvényen.

Bővebben>>

VI. Buszfesztivál

2009.04.23. Járműkövetés
Kiállítóként vettünk részt Tökölön a VI. Buszfesztiválon. Szakértőink a műholdas járműkövetés személyszállító eszközökre (buszokra) vonatkozó előnyeit mutatták be az érdeklődőknek.

Bővebben>>

Üzemanyaglopás ellen - flottamenedzsment kkv-knak

Cikk a járműkövető rendszerek működéséről, gyakorlati hasznáról, valamint a megfelelő szolgáltatás kiválasztásáról...

Bővebben>>Derecske Kupa 2010

2003.04.08. Rally Járműkövetés
A Tereprally Országos Bajnokság II. futama ezúttal Hajdú-Bihar megyében, Derecske, Berettyóújfalu és Nagyrábé körzetében kerül megrendezésre. A tavalyi bajnokság egyik leggyorsabb versenyeként elhíresült bihari futam idén is változatos izgalmakat ígér. Rajt időpont: 2010. április 9.

Bővebben>>