Kékszalag

Kékszalag információk
Tekintse meg az eddigi balatoni Kékszalaggal kapcsolatos híreinket!

Kapcsolódó tartalmak


20 éves a Lochner

Május 8-a a Nemzetközi Vöröskereszt és a méltányos kereskedelem (fair trade) világnapja. Nemes célok, emberi értékek, melyek nemzeteken és országokon is átívelnek. Szívből örülünk, hogy cégcsoportunk, a Lochner Group őse, a Lochner Kft. épp 2012. május 8-án 20. éves.

Bővebben>>

43. Kékszalag Telekom Nagydíj

Hamarosan indul a verseny, kövesse figyelemmel akár otthonából, mintha Ön lenne a kapitány!

Bővebben>>

43. Kékszalag Telekom Nagydíj - ismét kényelmesen követheti a versenyt

Ismét egy fantasztikus versenyre kalauzoljuk el Önöket, tartson velünk idén is a 43. Kékszalag vitorlás verseny alkalmából.

Bővebben>>

Speciális szolgáltatások minden hajótulajdonosnak

Mindene a hajózás? Mindig szemmel akarja tartani hajóját, flottáját? Műholdas hajókövetési megoldásunk lehetőséget biztosít Önnek, hogy a hajójába szerelt eszköz segítségével bármikor nyomon kövesse vízi járműveit, bármerre is járnak.

Bővebben>>

Elrajtolt a Kékszalag! Kíváncsi a versenyre?

Leírhatnánk melyik hajó éppen, hogy áll, de ehelyett megmutatjuk online a mezőny és a verseny pillanatnyi állását! Kattintson ide, ha látni szeretné!

Bővebben>>

Közkívánatra Kékszalag még egyszer

A vitorlások által megtett útvonal az interneten továbbra is elérhető marad. Tekintse meg ismét, hogy merre jártak a versenyzők július első hétvégéjén!

Bővebben>>

Liptai Claudia a Kékszalagon

A televíziós műsorvezető először áll rajthoz a nagymúltú vitorlásversenyen. A 38 lábas Dakar nevű hajón Liszi László tereprali versenyző kormányzása mellett megy majd végig a 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon.

Bővebben>>

Kékszalag LIVE a Class FM-en

A Morning Show élőben közvetíti a Kékszalag rajtját, majd a verseny folyamán többször is jelentkeznek a helyszínről a műsorvezetők.

Bővebben>>

Budapest Boat Show

Az idei Utazás kiállítással együtt megrendezésre kerülő Boat Show-n a Magyar Vitorlás Szövetség standján a Lochner Group is megjelenik, mint kiállító. Nem titok, ez már a júliusi Kékszalag Nagydíjra való felkészülésünk első állomása lesz.

Bővebben>>

Kékszalag vitorlásverseny

Lochner Group jóvoltából 25 hajót követhettek nyomon az érdeklődők az egész verseny során műholdas járműkövetés segítségével. A verseny izgalmas alakulását helyszíni kivetítőinkön és weboldalunkon is sokan kísérték figyelemmel.

Bővebben>>

Hatszáz felett - Létszámrekord a vízen, papírforma végeredménnyel

Összefoglaló a Kékszalag vitorlásversenyről és a Lochner Group által biztosított nyomkövetésről a Vitorlázás Magazinban...

Bővebben>>