Útdíj

Aktuális útdíjinformációk

Tekintse meg eddigi, útdíjjal kapcsolatos híreinket


Kapcsolódó tartalmak


WebEye tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a WebEye eszköz csupán abban az esetben válik alkalmassá az útdíj bevallásra, amint elvégzi az alábbi lépéseket:

Bővebben>>

HU-GO tájékoztató

Tájékoztatjuk azon ügyfeleinket, akiknél beépített eszközök vannak, és megkapták ezt az értesítést, hogy számukra egyedüli lehetőség csakis a HU-GO Portálon keresztüli tengelyszám állításra. Ebből kifolyólag mikor a NÚSZ február 9-én mindenkinek alapértelmezettként ezt állítja be, kérjük, gondoskodjanak arról, hogy előtte (és utána is) megadják a helyes JDB értékeket.

Bővebben>>

Utólagos fizetési konstrukció

A HU-GO rendszerben hamarosan megnyíló új lehetőség, az utólagos fizetési mód egyszerűsíti a vállalkozások életét. A stabil üzleti vállalkozások adott esetben pluszköltség nélkül, akár havi elszámolással, az úthasználatot követően tudják kiegyenlíteni számlájukat. Az utólagos fizetési konstrukció Általános Szerződési Feltételei december 21-től tekinthetők majd meg itt, a hu-go.hu honlapon.

Bővebben>>

OBU praktikák

Társaságunknál folyamatosan elérhetőek az E-útdíj bevallására alkalmas fedélzeti egységek. Ezen eszközöknek elterjedt neve még az OBU, amely az angol 'On Board Unit' (azaz fedélzeti egység) kifejezésből származó mozaikszó.

Bővebben>>

WebEye Road csomagok

A WebEye Road és a WebEye Road Mobile útdíj bevallásra alkalmas alapszolgáltatást nyújtó csomagjainkkal gyorsan és egyszerűen bevallhatja útdíj használatát.

Bővebben>>

LEGFRISSEBB e-útdíj információk !

A Bevallási Közreműködői tevékenység igénybevételéhez kapcsolódó Egyedi Szerződés, valamint a Bevallási Közreműködői adatszolgáltatásra és hozzá kapcsolódó helymeghatározó szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF már elérhető. A legfrissebb e-útdíj hírekről a továbbiakban itt tájékozódhat.

Bővebben>>

E-útdíj tájékoztató

Az e-útdíj rendszerben partnerünk, a WebEye Magyarország Kft. a Bevallási Közreműködőként történő szerepkör betöltéséhez szükséges munkálatok utolsó fázisába lépett.

Bővebben>>

E-útdíj bevallás

Útdíj bevallás a Lochner járműkövető rendszerével egyszerűen és gyorsan.

Bővebben>>

E-útdíj tender

A Lochner Kft. az e-útdíj tenderben érintett felekkel megkezdte a közvetlen kerekasztal tárgyalásokat.

Bővebben>>

Nyugatra menekülnek a válság elől a közúti szállítók

A fuvarozó szektor hazai tendenciáiról bővebben itt olvashat >>>

A témához kapcsolódó, "Magyar fuvarozók külföldön" című riportot az alábbiakban tekintheti meg:


XXIV. Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Szakkonferencia

A 2009-es Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Szakkonferencia résztvevőjeként munkatársaink a műholdas járműkövetés logisztikai előnyeire hívták fel a résztvevők és látogatók figyelmét.

Bővebben>>

Járműkövetés: láthatatlan nyomozók

Költségcsökkentési tippek vállalkozások számára...

Bővebben>>

Üzemanyaglopás ellen - flottamenedzsment kkv-knak

Cikk a járműkövető rendszerek működéséről, gyakorlati hasznáról, valamint a megfelelő szolgáltatás kiválasztásáról...

Bővebben>>