Vagyonvédelem

Vagyonvédelem információk
Böngésszen vagyonvédelemmel kapcsolatos híreink között!

Kapcsolódó tartalmak


Füstpajzzsal a nappal rablók ellen

Szeged - A szakember szerint önbüntetés vagy a teljes kétségbeesés vihette rá a bűncselekmények elkövetésére azt a két férfit, aki fényes nappal lopott, illetve rabolt Szeged belvárosában. Az egyik belvárosi üzlet vezetője szerint több térfigyelő kamera kellene, a biztonsági szakember a füstpajzsot javasolja. 


Elismerés az elektromos kerítés rendszernek

A XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok "Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2013" pályázatán, Agrár-informatika, Tartástechnológia, Állategészségügy és Szaporodásbiológia kategóriában Társaságunk elektromos kerítés rendszere magas elismerésben részesült.

Bővebben>>

Ne bízza a véletlenre!

2013.02.01. Vagyonvédelem
Akad egy-két ékszerrablás, mely a károsultak szempontjából "szerencsésen" végződik, a gyanúsítottakat elkapják, a rabolt értékek pedig valamilyen formában megkerülnek, ahogy az a legutóbbi miskolci ékszerrablásnál is történt. Minden más esetre, az értékek aktív védelmére a füstpajzs lehet a megoldás.

2012-ben ismét növekedett a betörések száma

2013.01.19. Vagyonvédelem
A különböző bűncselekménytípusok terén nagy eltérések mutatkoztak, jelentősen csökkent a közlekedési bűncselekmények száma, míg a betöréseké emelkedett.

Bővebben>>

Biztonságérzete javításáért Ön is tehet!

2012.05.18. Vagyonvédelem
A közterületeken kialakított kamerarendszer javítja az emberek biztonságérzetét és közérzetét, ennek köszönhetően napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző biztonságtechnikai eszközök.

Bővebben>>

20 éves a Lochner

Május 8-a a Nemzetközi Vöröskereszt és a méltányos kereskedelem (fair trade) világnapja. Nemes célok, emberi értékek, melyek nemzeteken és országokon is átívelnek. Szívből örülünk, hogy cégcsoportunk, a Lochner Group őse, a Lochner Kft. épp 2012. május 8-án 20. éves.

Bővebben>>

Újdonság a portfóliónkban: Füstpajzs

Egy újabb termékkel, a Füstpajzzsal bővült portfóliónk, amelynek köszönhetően még magasabb fokú védelem alakítható ki.

Otthonaink Mindennapi Biztonsága Fórum - Kistelek

2011.04.15. Vagyonvédelem
A Biztonsági Fórum központi eleme a magánházas övezetben valamint a külterületen élők biztonságának megteremtése, és ezzel összhangban a vagyonvédelmi eszközök alkalmazásának, telepítésének jelentősége.

Bővebben>>

Értékeink védelmében

2010.02.11. Vagyonvédelem
A Lochner Group biztonságtechnikai tanácsadója a biztonságérzet megóvására, az értékek megőrzésére ad tanácsokat a Rádió Plusz reggeli közéleti riportműsorában. Az élőadás időpontja: 2010. február 12. - 8 óra

Bővebben>>