Ingyen riasztó

Nyugodtan hátradőlhetsz, és élvezheted a tökéletes biztonság zavartalan érzését.

Képzelj el egy olyan rendszert, amivel házad, lakásod, vagy céged teljes biztonságban tudhatod a hét minden napján, 0-24 óráig. Nincs felesleges stressz, vagy aggodalom az értékeid miatt, nem kell félned az illetéktelen behatolóktól.
Elképzelted? Most a tiéd lehet akár NULLA forint induló költséggel!

Mit tartalmaz az ingyen riasztó csomag?

A riasztórendszer 120 000 Ft értéket képvisel, melyet most 0 Ft induló részlettel adunk Neked. Ehhez csupán távfelügyeleti szolgáltatásunk igénybe vétele szükséges 24 hónapos hűségidővel, a riasztórendszert pedig havi részletekben, a távfelügyeleti szolgáltatás díjával együtt fizeted meg. Ingyen riasztó szolgáltatásunk havi 8500 Ft-os díjért vehető igénybe, amely tartalmazza a 24 órás távfelügyeleti szolgáltatást, valamint a riasztórendszert.

N

1 db riasztó központot beépített mozgásérzékelővel és beépített akkumulátorral

N

1 db vezeték nélküli beltéri szirénát beépített akkumulátorral

N

1 db vezeték nélküli kezelőt beépített akkumulátorral

N

1 db nyitásérzékelőt beépített akkumulátorral.

Biztonság, napi 1 kávé áráért

Védd meg értékeid, tudd házad, lakásod teljes biztonságban, a LOCHNER Csoport Ingyen riasztó, csomagjával. Nem tudsz, vagy nem szeretnél jelenleg százezreket költeni drága riasztórendszerre, de szeretteidnek szüksége lenne védelemre? Válaszd a LOCHNER vagyonvédelem INGYEN Riasztó szolgáltatását, ahol egy könnyű havidíjért minden szolgáltatást megkapsz! Az “Ingyen riasztó” Csomag tartalmazza a 24 órás távfelügyeleti szolgáltatást, valamint a komplett riasztórendszert. Ingyen riasztó a Lochertől, Szeged piacvezető vagyonvédelmi szolgáltatójától.

Az egységek vezeték nélküli, rádiós technológián keresztül kommunikálnak a központtal, így vésés és fúrás nélkül, pormentesen és gyorsan telepíthető.

24 órás diszpécserszolgálat

Járőrszolgálat eseti kivonulással

Nincs hosszadalmas ügyintézés

Nincsenek egyéb rejtett költségek

Geleta Liliána

Geleta Liliána

üzletágvezető (Lochner távfelügyeleti üzletág)

Több, mint 10 éve találtam meg a pozíciómat a Lochner Kft.-nél és a kezdetek óta a diszpécser és járőr szolgálattal dolgozom szorosan együtt. 2019-ben már Szeged és környékén is a saját, szakképzett kollégáink végzik a kivonuló szolgálatot.

Céltudatos és kreatív hozzáállásommal az Ügyfelek minden problémájára szeretnék megoldást találni, és velük szorosan együttműködve teljeskörűen kiszolgálni az összes kérésüket! Szakmai múltammal és tapasztalatommal a fő célom, hogy maximális védelmet nyújtsunk Önnek és Szeretteinek!

Az én munkám az ügyfelek biztonságának garanciája!

geleta.liliana@lochner.hu

Ingyen riasztó - ajánlatot kérek

Töltse ki az alábbi űrlapot és mi 1 munkanapon belül felkeressük, hogy mihamarabb élvezhesse a tökéletes biztonság zavartalan érzését.

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30