Telekommunikáció

Szerinted mennyi telefonszámlát fizetsz teljesen feleslegesen? A legtöbb ügyfelünk az előző szolgáltatójánál úgynevezett korlátlan csomagot használt, ami a legkedvezőbbek esetében is minimum 11 ezer forint. Osztottunk, szoroztunk és a végeredmény egyértelmű. A 2,75 forintos percdíj és a másodperc alapú számlázás az esetek 95% gazdaságosabb konstrukció az ügyfél számára egy korlátlan 10 ezer forint feletti csomagnál.

Hogy tudjuk mi történik

Csatlakozz hozzánk és állítsd meg a felesleges magas telefonszámlákat az életedben. Egy igazi win-win helyzet ez köztünk. Te élvezed a mobilflotta előnyeit, mi pedig minél többen vagyunk, annál kedvezőbb konstrukciót tudunk a Szolgáltatóval neked és így saját magunknak is egyeztetni. A lakossági piacon a szolgáltatók már többségében a perc alapú elszámolásra tértek át. Nem véletlenül. Felhasználói szokásoktól függően, átlagosan 20-30%-kal kell a perc alapú számlázásnál többet fizetni, mint másodperc alapon.

Miben vagyunk a legjobbak?

Nettó 1.100 Ft-os, 100%-ban lebeszélhető havidíj

Nettó 2,75 Ft-os percdíj, mellyel az alap havidíjból 400 percet tudsz telefonálni

Másodperc alapú számlázás

Korlátlan számú előfizetés azonos feltételekkel

Az előfizetők között díjmentes hívások

Az ingyenes beszélgetési lehetőség a családtagokra is kiterjeszthető

Geleta Liliána

Geleta Liliána

üzletágvezető (Lochner telekommunikáció üzletág)

Több, mint 10 éve találtam meg a pozíciómat a Lochner Kft.-nél és a kezdetek óta a diszpécser és járőr szolgálattal dolgozom szorosan együtt. 2019-ben már Szeged és környékén is a saját, szakképzett kollégáink végzik a kivonuló szolgálatot.

Céltudatos és kreatív hozzáállásommal az Ügyfelek minden problémájára szeretnék megoldást találni, és velük szorosan együttműködve teljeskörűen kiszolgálni az összes kérésüket! Szakmai múltammal és tapasztalatommal a fő célom, hogy maximális védelmet nyújtsunk Önnek és Szeretteinek!

Az én munkám az ügyfelek biztonságának garanciája!

mobilpartner@lochner.hu

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30