GINOP-1.2.8-20-2020-00809

Kedvezményezett neve: LOCHNER Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodáshoz segítő fejlesztés a Lochner Kft.-nél.

Támogatási összeg: 25.678.641 Ft

Támogatás intenzitása: 70 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00809

A projekt leírása:

Az 1992-ben alapított Lochner Kft. működése alatt a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődött. Termékeink közt megtalálhatóak a bel és kültéri vagyonvédelmi rendszerek, kamerás megfigyelő-, riasztó-, illetve tűzjelző rendszerek, amelyek működését 24 órás távfelügyeleti- és járőrszolgálattal tesszük teljessé. Emellett szolgáltatásaink közé tartozik a különböző tömegközlekedési eszközök kamerarendszerei, strukturált hálózatok, telefonközpontok, hőtérkép-készítés, hangtechnika, hangosítás, nővérhívó rendszerek, kaputelefon rendszerek, tűz-érintés és villámvédelmi mérések, épület-automatizálás és kültéri vagyonvédelem. Kültéri vagyonvédelmi megoldásaink közül az elektromos kerítésvédelem leghatékonyabb rendszerével kizárólagosan mi foglalkozunk a hazai piacon. Társaságunk célkitűzése, hogy partnereinknek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítsunk a vagyonvédelem területén.

A projekt céljaként vállalkozásunk versenyképességének növelését tűztük ki, ami magába foglalja a forgalom növekedését, gazdasági eredményünk javulását. Ezen kívüli célunk piaci pozíciónk megerősítése és növelése, tevékenységünk minőségének hosszútávú fejlesztése.
A további sikeres működésünkhöz elengedhetetlen, hogy foglalkoztatott létszámunkat növeljük,hogy munkavállalóinkat megfelelően képezzük illetve új eszközöket vásároljunk, melyek lehetővé teszik a cég hosszútávú stabilitását és szakmai fejlődést.

A Lochner Kft. jelenlegi székháza egy háromszintes épület, mely a legkülönbözőbb munkahelyi igények kielégítésére alkalmas helyiségekkel rendelkezik.
Jelenleg 22 fő munkavállalói létszámunk van. A cégünk sikerének egyik forrása a képzett munkaerő, melyre saját képzési rendszert alakítottunk ki és működtetünk.

A megrendelőink számának növekedése, és termékeink, szolgáltatásaink iránti megnövekedett kereslet azt mutatja, hogy a biztonságtechnikára a működő cégek, vállalkozások egyre nagyobb figyelmet fordítanak. A probléma csupán annyi, hogy a jelenleg is tartó koronavírus járvány miatt beszállítói nehézségekkel küzdünk, illetve a munkagépeket is nehezebb kölcsönbe venni, ezért tervezzük saját gépparkunk növelését, amellyel függetlenek tudunk maradni a külső tényezőktől.Ezen kívül így több beszállítandó terméket helyettesíteni tudunk általunk előállított termékekkel, így csökkentve a vásárlói elégedetlenségeket a csúszások miatt.

A technológia korszerűsítéssel közvetlenül,a munkavállalóink képzéseivel valamint az üzleti,vezetői tanácsadások igénybevételével pedig közvetetten hozzájárulunk ahhoz,hogy a termelékenységünk mint egy 15%-kal megnövekedjen. A választott eszközök magasabb minőségű szolgáltatás létrehozását biztosítják, valamint ökológiai szempontból is kedvezőek. Az eszközök lehetőséget biztosítanak olyan munkák végzésére, amit eddig technikai okokból nem tudtunk elvállalni.

 

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30