Füstpajzs

Védd meg és tedd láthatatlanná értékeidet, és alkalmazottaidat a vagyonvédelmi rendszerek legújabb generációját képviselő eszközünk segítségével, amely egy perc tört része alatt sűrű, hófehér, füsthöz hasonló köddel teríti be a helyiséget, mielőtt a számodra értékes dolgokat bárki egyáltalán megközelíthetné! Ennyi idő ugyanis elég ahhoz, hogy az esetleges behatolók a saját kézfejüket se lássák. Amit pedig nem lát, azt nem is tudja eltulajdonítani.

Védelem a betörések és a lopások ellen

Betörés esetén a füstágyú kevesebb, mint fél perc alatt vastag köddel árasztja el azt a teret, amelyben elhelyeztük. Ez a fajta vagyonvédelmi rendszer nem porol, nem rongálja a környezetet, nem hagy nyomot, nem lesznek ragadósak tőle a tárgyak. A füst akár egy órán keresztül is megmarad a levegőben, viszont kevesebb, mint fél óra elegendő a helyiség kiszellőztetésére. A füst szagtalan, és ártalmatlan az egészségre.
Hogyan reagálnak erre az elkövetők? Ennek következtében a betörők stresszes helyzetbe kerülnek, amely menekülésre készteti őket. Mindemellett a vastag köd miatt az elkövető elveszti tájékozódását, s nem hajtja végre a betörést – hiszen amit nem lát, azt nem is tudja eltulajdonítani.

A FüstPajzs egy láthatatlan, hófehér, füsthöz hasonló köddel teríti be a területet, néhány másodperc alatt megfosztva a behatolót a látásától. A FüstPajzs a betörők legnagyobb ellensége, és ezt ők is nagyon jól tudják, mivel füstpajzs rendszer készülékei sűrű, masszív, áthatolhatatlan védőréteget képeznek a zárt térben, az esetleges behatolók a saját kézfejüket sem látják. Az értéki ezáltal fizikailag lophatatlanná válnak. A füstpajzs biztonságtechnikai mérnökök által kifejlesztett professzionális védelmi szisztéma. A színházakban és diszkókban használatos füstgépek bár azonos elven működnek a füstkibocsájtás szempontjából, ám ezek gyengébb sürűséget biztosítanak és alacsony teljesítményűek. Az általunk forgalmazott gépek több, mint 7x sűrűbb füstöt hoznak létre.

Miben vagyunk a legjobbak?

bárhova egyszerűen és gyorsan kiépíthető

megakadályozza a lopást

elrettenti a betörőt az újabb betörésektől

nem rongálja környezetét

a füstágyú nem ártalmas az egészségre

A betörő haladását másodpercek alatt megállítja.

Megakadályozza a rongálást és lopást

Megszabadítja a stressztől

A betörőkre sokkolóan hat és elveszítik irányérzéküket

A füstnek azonnali hatása van a betörő viselkedésére – félelmet kelt

A rendőrség és a biztosítótársaságok is ajánlják

Minimalizálja a potenciális kárt

Csökkenti a kockázatot = Alacsonyabb biztosítási költségek. Néhány biztosítótársaság csökkenti a díjat – vagy legalábbis tovább megtartja jelenlegi díjazását – ha füstágyút telepít.

Lochner Group - Füstpajzs kapcsolatfelvételi űrlap

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30