Füstpajzs

Védd meg és tedd láthatatlanná értékeidet, és alkalmazottaidat a vagyonvédelmi rendszerek legújabb generációját képviselő eszközünk segítségével, amely egy perc tört része alatt sűrű, hófehér, füsthöz hasonló köddel teríti be a helyiséget, mielőtt a számodra értékes dolgokat bárki egyáltalán megközelíthetné!
Ennyi idő ugyanis elég ahhoz, hogy az esetleges behatolók a saját kézfejüket se lássák. Amit pedig nem lát, azt nem is tudja eltulajdonítani.

Védelem a betörések és a lopások ellen

Betörés esetén a füstágyú kevesebb, mint fél perc alatt vastag köddel árasztja el azt a teret, amelyben elhelyeztük. Ez a fajta vagyonvédelmi rendszer nem porol, nem rongálja a környezetet, nem hagy nyomot, nem lesznek ragadósak tőle a tárgyak. A füst akár egy órán keresztül is megmarad a levegőben, viszont kevesebb, mint fél óra elegendő a helyiség kiszellőztetésére. A füst szagtalan, és ártalmatlan az egészségre.
Hogyan reagálnak erre az elkövetők? Ennek következtében a betörők stresszes helyzetbe kerülnek, amely menekülésre készteti őket. Mindemellett a vastag köd miatt az elkövető elveszti tájékozódását, s nem hajtja végre a betörést – hiszen amit nem lát, azt nem is tudja eltulajdonítani.

A FüstPajzs egy láthatatlan, hófehér, füsthöz hasonló köddel teríti be a területet, néhány másodperc alatt megfosztva a behatolót a látásától. A FüstPajzs a betörők legnagyobb ellensége, és ezt ők is nagyon jól tudják, mivel füstpajzs rendszer készülékei sűrű, masszív, áthatolhatatlan védőréteget képeznek a zárt térben, az esetleges behatolók a saját kézfejüket sem látják. Az értéki ezáltal fizikailag lophatatlanná válnak. A füstpajzs biztonságtechnikai mérnökök által kifejlesztett professzionális védelmi szisztéma. A színházakban és diszkókban használatos füstgépek bár azonos elven működnek a füstkibocsájtás szempontjából, ám ezek gyengébb sürűséget biztosítanak és alacsony teljesítményűek. Az általunk forgalmazott gépek több, mint 7x sűrűbb füstöt hoznak létre.

Miben vagyunk a legjobbak?

bárhova egyszerűen és gyorsan kiépíthető

megakadályozza a lopást

elrettenti a betörőt az újabb betörésektől

nem rongálja környezetét

a füstágyú nem ártalmas az egészségre

A betörő haladását másodpercek alatt megállítja.

Megakadályozza a rongálást és lopást

Megszabadítja a stressztől

A betörőkre sokkolóan hat és elveszítik irányérzéküket

A füstnek azonnali hatása van a betörő viselkedésére – félelmet kelt

A rendőrség és a biztosítótársaságok is ajánlják

Minimalizálja a potenciális kárt

Csökkenti a kockázatot = Alacsonyabb biztosítási költségek. Néhány biztosítótársaság csökkenti a díjat – vagy legalábbis tovább megtartja jelenlegi díjazását – ha füstágyút telepít.

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Vásárhelyi Pál u. 3-5.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy társaságunk személyes ügyfélszolgálata, illetve pénztára további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. Kérjük, hogy ezen időszakban válassza a továbbra is működő online felületeinket, illetve központi telefonszámunkat, vagy megkeresését eljuttathatja hozzánk írásban is, e-mail- és postacímünk bármelyikére. Honlapunkon minden információt megtalál, online felületeink használatával időt és energiát takaríthat meg. Számlái befizetéséhez sem szükséges irodánkat felkeresnie, azok befizetését intézheti átutalással elektronikusan, vagy csekkes postai befizetéssel. Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

 

Elérhetőségeink: 
Diszpécser szolgálat: +36 30 299 7444
Műszaki hibabejelentés, karbantartás:
Elektromos kerítés:
Göndös Tamás +36 30 288 0272, gondos.tamas@lochner.hu
Kiss György +36 30 141 0268, kiss.gyorgy.peter@lochner.hu
Riasztórendszer, kamera rendszer:
Rostás Roland +36 30 386 4228, support@lochner.hu
Pécsi Norbert +36 30 655 5535, pecsi.norbert@lochnergroup.hu
Számlázással kapcsolatosan: 
Kacziba Edina +36 30 436 5844 500-as mellék, szamlazas@lochner.hu
Szerződéssel kapcsolatosan: 
Geleta Liliána +36 30 181 4011, szerzodes@lochner.hu
Személyi asszisztens: 
Kanyó Klaudia +36 30 195 3792, office@lochner.hu
Ingatlannal kapcsolatosan:
Farkas Zsolt Géza +36 30 815 4583, farkas.zsolt.geza@lochner.hu