Távfelügyelet

A biztonságos ingatlan garanciája a megfelelő minőségű vagyonvédelmi rendszer és a megbízható távfelügyeleti szolgáltatás. Mára Magyarország teljes területén, az összes városban rendelkezünk kivonuló szolgálattal, így több, mint 180 gépjármű egységet koordinálunk. Diszpécsereink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, és betörés, bűncselekmény, vagy tűzeset esetén azonnal értesítik a kivonuló szolgálatot, és a hatóságokat.

…Hogy ott legyünk, ahol kell

Nem számít merre jársz, diszpécserszolgálatunk segítségével bármikor elutazhatsz, mi folyamatosan felügyeljük ingatlanod! Nem kell csak beprogramozott eszközökre bíznod értékeid, ugyanis az ember sokkal körültekintőbben, a helyzetet és a lehetőségeket jobban felmérve képes reagálni egy adott szituációra.

Kollégáink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak annak érdekében, hogy neked eggyel kevesebb dologgal kelljen foglalkoznod, mivel diszpécsereink folyamatos kapcsolatban vannak a járőrökkel és riasztás esetén azonnal a helyszínre irányítják őket.

Mit jelent a távfelügyelet?

A távfelügyelet a védeni kívánt épülethez kapcsolt riasztórendszer jelzéseinek 24 órás fogadását, és ellenőrzését jelenti. A leghatékonyabb vagyonvédelmi rendszerek sem nyújtanak 100%-os védelmet, ha nincs, aki a jelzést ellenőrizze, és a helyzetnek megfelelően azonnal intézkedjen.

Sokan meg vannak győződve róla, hogy a helyszíni jelzés (sziréna/villogó) elég ahhoz, hogy a közvetlen környezetben tartózkodók azonnal reagáljanak, de ez csak nagyon ritkán fordul elő valójában.

TE RÁBÍZNÁD INGATLANOD VÉDELMÉT A SZOMSZÉDODRA VAGY EGY JÁRÓKELŐRE?

N

Értesítési szolgáltatás

Riasztás esetén diszpécsereink értesitik az általad megadott személyeket, de járőrt nem küldünk ki a helyszinre. Ezt a lehetőséget azoknak az ügyfeleinknek javasoljuk, akik biztositani tudják az ingatlan állandó, megbizható felügyeletét, például portaszolgálat segitségével.

N

Eseti járőrös szolgáltatás

Ebben az esetben is értesitik a megadott személyeket a diszpécserek, de itt már kérésedre járőrt is tudunk küldeni, aki ellenőrzi és biztositja is a helyszint. Ha esetleg nem tudjuk elérni egyik megadott kapcsolattartó személyt, akkor járőreinket automatikusan elinditjuk, igy biztosan nem marad védtelenül az ingatlanod.
N

Járőrös szolgáltatás

Riasztás esetén járőreinket értesitjük legelőször, hogy azonnal útnak indulhassanak, és csak ezután keressük fel az értesitendő személyeket. Ezzel sok értékes percet nyerhetsz, mivel a kiérkező járőrünk tettenérés esetén feltartóztatja és a rendőrség kiérkezéséig vissza is tartja a bűncselekmény elkövetőjét.

A biztonságos ingatlan garanciája

Megfelelő vagyonvédelmi rendszer + Megbízható távfelügyeleti szolgáltatás.

N

0-24 órában, az év 365 napján készenlétben állunk

N

Riasztás esetén azonnali értesítünk és intézkedünk is

N

Üzletek esetében figyelmeztetést küldünk elmaradt nyitásról, vagy késői zárásról a megadott időintervallumban

N

Tűzjelzést is tudunk fogadni, a tűzoltóság azonnali értesítésével

N

Elektronikus rendszerünkben minden jelzést, eseményt visszanézhetsz

N

Profi járőr- és diszpécserszolgálatot tartunk fent

N

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk

A biztonság egy karnyújtásnyira van

Tudtad? Videós távfelügyeletre is lehetőséged van, aminek során a diszpécsereink – beállítástól függően – megtekinthetik a valós idejű kameraképeket, aminek segítségével támogatni tudják a helyszínre érkező kivonuló szolgálat munkáját riasztás esetén. Ehhez egy szakszerűen kiépített kamerandszerre is szükség van, ami ma már egy komoly vagyonnal rendelkező telephely, vagy üzem esetében elengedhetelen.

Geleta Liliána

Geleta Liliána

üzletágvezető (Lochner távfelügyelet üzletág)

Több, mint 10 éve találtam meg a pozíciómat a Lochner Kft.-nél és a kezdetek óta a diszpécser és járőr szolgálattal dolgozom szorosan együtt. 2019-ben már Szeged és környékén is a saját, szakképzett kollégáink végzik a kivonuló szolgálatot.

Céltudatos és kreatív hozzáállásommal az Ügyfelek minden problémájára szeretnék megoldást találni, és velük szorosan együttműködve teljeskörűen kiszolgálni az összes kérésüket! Szakmai múltammal és tapasztalatommal a fő célom, hogy maximális védelmet nyújtsunk Önnek és Szeretteinek!

Az én munkám az ügyfelek biztonságának garanciája!

geleta.liliana@lochner.hu

Lochner Group - Távfelügyelet ajánlatot kérek

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30