Karrier

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Karrier lehetőség a vagyonvédelmi rendszerek elit alakulatánál! Csatlakozz hozzánk! A Dél-Alföld és Szeged legnagyobb vagyonvédelmi szolgáltatója csapattársat keres.

Sikerorientált, stabil vállalati háttér

Élete során mindenki a biztonságra és az egyensúlyra törekszik. Közel 30 éves fennállásunk során ezt nyújtottuk minden Ügyfelünk számára, elnyerve ezzel hosszú távú lojalitásukat. 

Az odafigyelés művészete

Tudjuk, hogy legjobbnak lenni nem kiváltság, hanem rengeteg befektetett energia. Kihívás, amely nap, mint nap arra ösztönöz bennünket, hogy minél eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk. Az emberek biztonságát szolgáljuk, ezért tudásunk felelős szakértelem.

Szenvedéllyel dolgozunk

Magánéletünkben fontos szerepe van személyes értékrendünknek. Elveinket jól tükrözi például az, hogyan gondoskodunk családunkról, törődünk a barátainkkal, vagy az, hogyan hatunk munkatársainkra, üzleti partnereinkre.

Nyitott pozíciók

Vagyonvédelmi szerelő

Munkatársat keresünk, aki jártas vagyonvédelmi- és gyengeáramú rendszerek telepítésében, kitartó és diszkrét munkavégzésre képes.

Szerelő

Csapatvezető irányítása mellett elektromos kerítésvédelmi rendszeres telepítése, szerelése, javítása, időszakos karbantartása.

Biztonságtechnikai projektvezető

Munkatársat keresünk beérkező kérések kezelésére, ajánlatok, szerződések készítésére, meglévő és leendő projektek menedzselésére, karbantartások, beosztások szervezésére, határidős feladatok ütemezésére és projektekhez kapcsolódó adminisztráció elvégzésére.

Webshop értékesítő

Munkatársat keresünk webáruház napi szintű adatrögzítési, elemzési és értékesítési feladatainak elvégzésére, valamint egyéb adminisztrációs feladatok ellátására.

Pályázatkezelő ügyintéző

Munkatársat keresünk pályázatok előkészítésére, megnyert pályázatok lebonyolítására, koordinálására a pályázatban együttműködő partnerekkel, az ügyviteli rendszerben a pályázatok adatainak rögzítésére, nyilvántartására.

Marketing termékfejlesztő

Munkatársat keresünk marketing projektek létrehozására és koordinálására, szöveges, képi és videós tartalmak tervezésére és készítésére partnerek bevonásával, partner kapcsolatok létrehozására, kampányok tervezésére és piackutatásra.

Mit érdemes tudnod rólunk?

Sikerorientált, stabil vállalati háttér

Több mint 25 éve működő vagyonvédelmi cég.

Inspiráló munkakörnyezet

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy környezetünk a legjobb minőségű legyen. Új irodaházba költöztünk, mely modern, nagy nyitott terei kifejezetten a munkavállalók igényeit szolgálja.

Értékelés, eredmények

Igyekszünk visszajelzéseket adni a kollégáink részére, erre saját magunk által fejlesztett teljesítményértékelő teszteket és értékelő elbeszélgetéseket tartunk.

Fiatalos és fiatal csapat

Mivel fontos számunkra az innováció és az új, más nézőpont megismerése, emiatt a csapatunkat is dinamizmus, fiatalosság jellemzi.

Munka- és karrier lehetőség

Ha megvan benne a tanulási vágy és a szorgalom nálunk elérheted a céljaidat. Törekszünk arra, hogy a pályakezdő munkavállóinknak biztosítani tudjuk a szakmai fejlődést és az előrelépési lehetőséget.

Szakmai színvonal

A magyar piac egyik meghatározó cégévé fejlődtünk az évek alatt. Ennek egyik alapjául a szakmai felkészültségünk és a folyamatos fejlődés irányi vágyunk szolgált.

Képzések

A nálunk dolgozó kollégák részt vesznek belső képzéseken, de ezen túl akár külső oktatók segítségével is fejleszthetik tudásukat.

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Vásárhelyi Pál u. 3-5.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy társaságunk személyes ügyfélszolgálata, illetve pénztára további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. Kérjük, hogy ezen időszakban válassza a továbbra is működő online felületeinket, illetve központi telefonszámunkat, vagy megkeresését eljuttathatja hozzánk írásban is, e-mail- és postacímünk bármelyikére. Honlapunkon minden információt megtalál, online felületeink használatával időt és energiát takaríthat meg. Számlái befizetéséhez sem szükséges irodánkat felkeresnie, azok befizetését intézheti átutalással elektronikusan, vagy csekkes postai befizetéssel. Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

 

Elérhetőségeink: 
Diszpécser szolgálat: +36 30 299 7444
Műszaki hibabejelentés, karbantartás:
Elektromos kerítés:
Göndös Tamás +36 30 288 0272, gondos.tamas@lochner.hu
Kiss György +36 30 141 0268, kiss.gyorgy.peter@lochner.hu
Riasztórendszer, kamera rendszer:
Rostás Roland +36 30 386 4228, support@lochner.hu
Pécsi Norbert +36 30 655 5535, pecsi.norbert@lochnergroup.hu
Számlázással kapcsolatosan: 
Kacziba Edina +36 30 436 5844 500-as mellék, szamlazas@lochner.hu
Szerződéssel kapcsolatosan: 
Geleta Liliána +36 30 181 4011, szerzodes@lochner.hu
Személyi asszisztens: 
Kanyó Klaudia +36 30 195 3792, office@lochner.hu
Ingatlannal kapcsolatosan:
Farkas Zsolt Géza +36 30 815 4583, farkas.zsolt.geza@lochner.hu