Építsd karriered
a Lochnernél!

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Karrier lehetőség a vagyonvédelmi rendszerek elit alakulatánál! Csatlakozz hozzánk! A Dél-Alföld és Szeged legnagyobb vagyonvédelmi szolgáltatója csapattársat keres.

Sikerorientált, stabil vállalati háttér

Élete során mindenki a biztonságra és az egyensúlyra törekszik. Közel 30 éves fennállásunk során ezt nyújtottuk minden Ügyfelünk számára, elnyerve ezzel hosszú távú lojalitásukat. 

Az odafigyelés művészete

Tudjuk, hogy legjobbnak lenni nem kiváltság, hanem rengeteg befektetett energia. Kihívás, amely nap, mint nap arra ösztönöz bennünket, hogy minél eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk. Az emberek biztonságát szolgáljuk, ezért tudásunk felelős szakértelem.

Szenvedéllyel dolgozunk

Magánéletünkben fontos szerepe van személyes értékrendünknek. Elveinket jól tükrözi például az, hogyan gondoskodunk családunkról, törődünk a barátainkkal, vagy az, hogyan hatunk munkatársainkra, üzleti partnereinkre.

Nyitott pozíciók

Vagyonvédelmi szerelő

Munkatársat keresünk, aki jártas vagyonvédelmi- és gyengeáramú rendszerek telepítésében, kitartó és diszkrét munkavégzésre képes.

Szerelő

Csapatvezető irányítása mellett elektromos kerítésvédelmi rendszeres telepítése, szerelése, javítása, időszakos karbantartása.

Biztonságtechnikai projektvezető

Munkatársat keresünk beérkező kérések kezelésére, ajánlatok, szerződések készítésére, meglévő és leendő projektek menedzselésére, karbantartások, beosztások szervezésére, határidős feladatok ütemezésére és projektekhez kapcsolódó adminisztráció elvégzésére.

Értékesítő

Talpraesett, jó kommunikációs készséggel rendelkező Értékesítő munkatársat keresünk biztonságtechnikai rendszerek lakossági és vállalati értékesítésére!

Webshop értékesítő

Szeretnéd Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai vállalatának webáruházát az egekig emelni? Itt a lehetőség! Ha megvan a rátermettséged és tudod, mitől lesz igazán sikeres egy webshop, tárt karokkal várunk csapatunkba!

Pénzügyi ügyintéző

Keressük vadiúj csapattagunkat, aki az ország egyik legnagyobb vagyonvédelmi cégének pénzügyi osztályát erősíti! Ha van pénzügy/számviteli tapasztalatod és mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezel, ez az álláshirdetés neked szól!

Gazdasági vezető

Legyél te Magyarország egyik legnagyobb, több mint 25 éves múltra visszatekintő vagyonvédelmi vállalatának Gazdasági vezetője!

Mit érdemes tudnod rólunk?

Sikerorientált, stabil vállalati háttér

Több mint 25 éve működő vagyonvédelmi cég.

Inspiráló munkakörnyezet

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy környezetünk a legjobb minőségű legyen. Új irodaházba költöztünk, mely modern, nagy nyitott terei kifejezetten a munkavállalók igényeit szolgálja.

Értékelés, eredmények

Igyekszünk visszajelzéseket adni a kollégáink részére, erre saját magunk által fejlesztett teljesítményértékelő teszteket és értékelő elbeszélgetéseket tartunk.

Fiatalos és fiatal csapat

Mivel fontos számunkra az innováció és az új, más nézőpont megismerése, emiatt a csapatunkat is dinamizmus, fiatalosság jellemzi.

Munka- és karrier lehetőség

Ha megvan benne a tanulási vágy és a szorgalom nálunk elérheted a céljaidat. Törekszünk arra, hogy a pályakezdő munkavállóinknak biztosítani tudjuk a szakmai fejlődést és az előrelépési lehetőséget.

Szakmai színvonal

A magyar piac egyik meghatározó cégévé fejlődtünk az évek alatt. Ennek egyik alapjául a szakmai felkészültségünk és a folyamatos fejlődés irányi vágyunk szolgált.

Képzések

A nálunk dolgozó kollégák részt vesznek belső képzéseken, de ezen túl akár külső oktatók segítségével is fejleszthetik tudásukat.

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30