Mi vagyunk a

Lochner Group,

a dél-alföldi régió vagyonvédelmi szolgáltatója.

Történetünk a vagyonvédelem területén több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött. Nagy utat tettünk meg, mire a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli vállalatává fejlődtünk.

Csapatunk kizárólag a legkiválóbb szakemberekből áll, akik nap mint nap azzal az elhivatottsággal ébrednek, hogy a vállalatok és a magánszemélyek értékeit és életét biztonságban tudhassuk.

Termékeink közt megtalálhatók a bel- és kültéri vagyonvédelmi rendszerek rendkívül széles palettája, amelyek működését 24 órás távfelügyeleti- és járőrszolgálattal tesszük teljessé. Kültéri vagyonvédelmi megoldásaink közül az elektromos kerítésvédelem leghatékonyabb rendszerével kizárólagosan mi foglalkozunk a hazai piacon!

—since—

1991

 

Biztonsági kamera

Riasztó rendszer

Elektromos kerítés

Füstpajzs

Távfelügyelet

Tűzvédelem

Több, mint három évtizede

a biztonság szolgálatában.

2022

Átadtuk az eddigi legkomplexebb, 42 db hőkamerából álló vagyonvédelmi rendszerünket.

2022

Liftmentés, mint új szolgáltatás képzett kollégákkal: Szegeden több, mint 100 helyen

2022

Kiépítettük az eddigi legnagyobb elektromos kerítésrendszerünket: 14 700 m külterületű naperőműpark, 72 energiaadóval.

2020

ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése.

2020

A kivonuló szolgálat jelentős bővülése, jelenleg az országos lefedettség 85%-os.

2020

Saját fejlesztésű kommunikátor az Intelligens Területvédelem még pontosabb felügyeletére.

2019

Szeged kivonuló szolgálat indítása.

2018

Az általunk telepített elektromos kerítésrendszerek MABISZ megfelelőségi ajánlást kapnak

2017

A távfelügyelet önálló üzletággá bővül.

2016

A cégcsoport saját irodaházba költözik

2013

Intelligens területvédelem: az elektromos kerítés kamerarendszerrel és távfelügyelettel kombinálva

2008

Megalakul a Lochner Group: 9 vállalkozásból álló cégcsoport

2007

ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése

2007

Elektromos kerítésvédelmi üzletág megalakulása

1997

Távfelügyeleti szolgáltatás bevezetése

1991

Megalakul a cég

Megvédjük,
ami igazán fontos.

A vagyon elleni bűncselekmények megakadályozása eredményeképpen a Lochner Group vagyonvédelmi rendszerei együttesen évi 100 millió Ft-os megtakarítást eredményeznek a magyar családok és vállalkozások számára.

Küldetésünk

Innovatív szolgáltatásainkkal ügyfeleink számára olyan megoldásokat nyújtani, hogy jobban, biztonságosabban élhessenek! Ez vezérli üzleti döntéseinket és mindennapi tevékenységünket. Ez az a vezérelv, amelyet büszkén hirdetünk. Így kívánunk pozitív hatást gyakorolni a társadalom egészére és Ügyfeleinkre, a helyi közösségekre, üzlettársainkra pedig egyénre szabottan.

Úgy bánunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak

Odafigyelünk a helyi közösségekre, és együtt érzünk az ott élőkkel. Segítőkészek és elkötelezettek vagyunk. Ügyfeleink megbíznak bennünk, mi pedig arra törekszünk, hogy soha ne okozzunk nekik csalódást.

Megújulás

Hisszük, hogy változás nélkül nincs jövő. Folyamatosan frissítjük termékkínálatunkat, Ügyfeleink maximális elégedettségét elnyerve. Riasztástechnikai termékeink, kamerarendszereink mellett már elektromos kerítést,és biztonságtechnikai szoftver termékeket is kínálunk Ügyfeleink számára. A biztonságtudatos élet hírnökei vagyunk, minden problémára van egy megoldásunk.

Megfizethetőség

Fennállásunk óta arra törekszünk, hogy cégünk életében a minőségi kiszolgálás és a megfizethetőség kéz a kézben járjanak. Versenyképes árainkkal mindenki számára elérhetővé tesszük a biztonságot.

Vevőink a legfontosabbak számunkra

Tudjuk, hogy sikerünk egyértelműen az embereken múlik: azokon, akik velünk dolgoznak és azokon, akik nálunk vásárolnak. Ügyfeleink számára a kényelem, a pontosság, megbízhatóság és a kedvező áron beszerezhető, minőségi termékek a legfontosabbak. Ezért számunkra is ez a fontos! Tanácsot adunk, inspirálunk és mosolygunk! Köszönetet mondunk minden Ügyfelünknek és segítünk nekik a legtöbbet kihozni a lehetőségeikből.

Szakértelem

Csak a legjobbakkal dolgozunk együtt. Tudjuk, hogy legjobbnak lenni nem kiváltság, hanem rengeteg befektetett energia. Kihívás, amely nap, mint nap arra ösztönöz bennünket, hogy minél eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk. Az emberek biztonságát szolgáljuk, ezért tudásunk felelős szakértelem. Magas hozzáértésünkkel és jártasságunkkal minden nap kivívjuk Ügyfeleink elégedettségét és megbecsülését.

Stabilitás

Élete során mindenki a biztonságra és az egyensúlyra törekszik. Több, mint 30 éves fennállásunk során ezt nyújtottuk minden Ügyfelünk számára, elnyerve ezzel hosszú távú lojalitásukat. Tudják, ha nálunk vásárolnak, a szakértői segítségen felül a kedvesség és a mosoly sem marad el… mert mi egy kicsit mások vagyunk.

Nekünk minden munkatársunk értékes

Mindannyian büszkék vagyunk arra, amit csinálunk. Nagyszerű munkahelyet teremtünk, ami vidám, őszinte és inspiráló. Olyan környezetben dolgozunk, ahol mindannyian hozzájárulunk a sikerhez, miközben önmagunk lehetünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a munkából.

A Lochner Group célkitűzése, hogy partnereinek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítson.

Napjainkban egyre fontosabbá válik értékeink megfelelő védelme. A technikai innovációk eredményeként nagyon sokféle biztonságtechnikai megoldás közül választhatunk és érdemes is választanunk, mert ezek nem csak védelmünket szolgálják, hanem mindennapi életünket is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik.

Egy korszerű lakóhely vagy munkahely ma már elképzelhetetlen megfelelő biztonságtechnikai és informatikai eszközök nélkül. Fontos, hogy ezeket átgondoltan és megfelelő szakértelemmel rendelkező cég közreműködésével szerezzük be, mert csak így lesznek hatékonyak.

A Lochner Group a dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújt. Mindemellett a műholdas járműkövetés legnaprakészebb megoldásait nyújtjuk ügyfeleinknek, és számos, integrált vállalatirányítási rendszerrel együttműködő komplett megoldást szállítunk partnereinknek.

 

Tóth Sándor

Tulajdonos, ügyvezető

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30