Vagyonvédelem

Mi a Lochner Group egyik fő eleme vagyunk. A biztonság megteremtése és megtartása a feladatunk. Az egyik utolsó munkánk egy szegedi sportáruház volt, ahol hihetelen méreteket öltött a bolti lopás. Nem is gondolnánk, hogy az értékesítés 4-5%-át teszi ez ki! Mióta a kamerarendszerünket beüzemeltük, ez a szám a tettenéréssel együtt 1-2%-ra csökkent! Vagyis 2 hónap alatt megtérült a beruházás!

…Hogy tudjuk mi történik

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos értékeid biztonsága. Ezért is törekszünk a legjobb megoldásokra, melyekkel biztosíthatod céged és otthonod jövőjét. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legmodernebb eszközeink és képzett szakembereink megteremtsék ezt a biztonságot számodra.

Szeretnéd biztonságban tudni értékeid?

Mi segítünk kiválasztani megbízható és profi csapatunk segítségével a számodra legjobb, igényeidhez leginkább igazodó vagyonvédelmi megoldást. A riasztó-, vagy kamerás megfigyelő rendszereket távfelügyeleti szolgáltatással is kiegészítheted, így biztonságban tudhatod családodat, vállalkozásodat a nap 24 órájában.

Kamerarendszer

Szeretnéd ellenőrzésed alatt tartani az ingatlanod, telephelyed a világ bármely pontjáról?

N

ingyenes helyszíni felmérés

N

bármikor megnézheted mi történik éppen az ingatlanodban, akár a telefonodon is

N

ha baleset, lopás, rongálás történik, akkor a felvételeket bármikor visszanézheted

N

az intelligens kamerák nem csak megfigyelnek és rögzítenek, hanem elemeznek és figyelmeztetnek is (pl: mozgásérzékelés, arcfelismerés, rendszámfelismerés, eltűnt tárgyak érzékelése)

N

kizárólag professzionális eszközökkel és a legújabb technológiákkal dolgozunk

Riasztórendszer

Előzd meg a bajt, ne a betörés után szereltess riasztórendszert!

N

ingyenes helyszíni felmérés

N

a nyitásérzékelők, üvegtörés érzékelők, falbontás érzékelők védik a falazatot, nyilászárókat

N

a közelítésérzékelők, rezgésérzékelők, fémhang érzékelők, feszítés érzékelők, elmozdítás érzékelők konkrét tárgyakat védenek

N

a veszélybe került személy (tulajdonos, családtag, alkalmazott) a támadó tudta nélkül tud vészjelzést leadni

Tudtad? 

  • A riasztórendszer akkor nyújt tökéletes védelmet, ha alkalmazásával egy időben a távfelügyeleti és járőr szolgáltatásunkat is igénybe veszed. A távfelügyeleti központ ugyanis a nap 24 órájában éjjel-nappal figyeli az ingatlantól érkező jelzéseket, így a helyzettől függően azonnal tudunk intézkedni.
  • A vezetékes riasztórendszerek mellett megjelentek a vezeték nélküli riasztók, amelyet akár te saját magadnak is fel tudsz szerelni, bontás, vésés és vezetékek kiépítése nélkül. Ez a megoldás a legideálisabb kisebb lakások, vagy üzletek védelmére, amihez telepitési költség nélkül, 0 Ft-os kezdőrészlettel hozzájuthatsz.

Lochner Group - Vagyonvédelem üzletág ajánlatot kérek

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30