< Vissza Blog kezdőlapjára

Hatékony védelem és kényelem: Satel riasztóközpontok

2024. jún. 11

A megfelelő riasztórendszer kiépítése és az okosotthon technológiák integrálása számos előnnyel járnak, amelyek jelentősen növelik az otthonok és a vállalkozások biztonságát, kényelmét, valamint energiahatékonyságát. A világítás, fűtés-hűtés, redőnyök automatizálása nemcsak kényelmesebbé teszik az életet, hanem optimalizálják az energiafelhasználást is. Az okosotthon rendszerek biztonsági szempontból is kiemelkedők, hiszen egységesítik a riasztórendszereket, a videómegfigyelést és a beléptető rendszereket, továbbá lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy távolról is nyomon követhessék otthonuk vagy vállalkozásuk állapotát. A mozgásérzékelők, ablak- és ajtóérzékelők, illetve a hangos riasztások elrettentik a bűnözőket, valamint azonnali értesítést küldenek a tulajdonosoknak és a távfelügyeleti központnak, ezáltal segítve a gyors beavatkozást probléma esetén.

 

Növeljük vállalkozásunk biztonságát, okosan!

Vállakozásunk biztonsága professzionális megoldásokat követel. A Satel INTEGRA riasztóközpontok kiemelkedő minőséget biztosítanak a vagyonvédelem területén. Mind hardveres, mind szoftveres szempontból megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, továbbá a legfejlettebb riasztóközpontok élvonalába tartoznak. Az INTEGRA riasztórendszerek beépített telefonos kommunikátorral rendelkeznek, valamint lehetőséget nyújtanak GSM/GPRS és TCP/IP kommunikációt biztosító kiegészítő modulok csatlakoztatására. A többcsatornás adatátvitel a garancia arra, hogy az információk megbízhatóan eljutnak az illetékesek felé. A rendszer frissítése egyszerűen, a vezérlőpanel riasztórendszerből történő eltávolítása nélkül hajtható végre, ennek köszönhetően a legújabb funkciók gyorsan és könnyen elérhetővé válnak. Emellett az INTEGRA egyik előnye az egyedi jogosultságok biztosítása a felhasználók számára. Fontos kiemelni, hogy a fentieken túl miért a Satel Integra riasztórendszer a legjobb választás vállalkozása számára:

  • Költséghatékony megoldás
  • Rugalmas kialakítás és kezelési módok
  • Egyszerű integráció
  • Távoli vezérlés
  • Ajtónyitás vezérlés
  • Proximity kártyák / jeladók és távvezérlők használata
  • Több utas kommunikáció
  • Azonnali reakció
  • Hatékony felügyelet
  • Ingyenes applikáció

 

INTEGRA CONTROLL – Ingyenes applikáció az átfogó biztonságért

Az Integra Controll egy modern mobilalkalmazás, amely kifejezetten az INTEGRA és INTEGRA Plus riasztóközpont által irányított intelligens riasztórendszerek távoli kezelésére lett tervezve. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen és hatékonyan használják a rendszer biztonsági és automatizálási funkcióit. Az Integra Controll segítségével teljes körű vezérlést kaphatunk a riasztórendszer felett, beleértve annak be- és kikapcsolását, események és riasztások megtekintését, valamint akár a vezérlőpanel programozását is. Emellett az Integra Controll lehetőséget kínál a rendszer automatizációs funkcióinak kezelésére is, mint például a fűtés, világítás vagy légkondicionálás. A PUSH értesítési szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók azonnali értesítéseket kaphatnak a kiválasztott eseményekről, így valós időben követhetik a rendszer történéseit. Az Integra Controll könnyen kezelhető felületet biztosít, ami még kényelmesebbé teszi mindennapos használatát.
Lakóházak, kisebb üzletek vonatkozásában az Integrához hasonlóan a Satel Perfecta nyújt átfogó védelmet.
Ne feledje! A riasztórendszer akkor nyújt tökéletes védelmet, ha alkalmazásával egy időben a távfelügyeleti és járőr szolgáltatásunkat is igénybe veszi. A távfelügyeleti központ a nap 24 órájában éjjel-nappal figyeli az ingatlanáról vagy telephelyéről érkező jelzéseket, így a helyzettől függően azonnal tudunk intézkedni.

 

A Satel Integrával vagy Perfectával, valamint további riasztórendszerekkel kapcsolatban keresse szakértő munkatársainkat bizalommal!

Tetszett ez a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Te már biztonságban vagy?

Legyen szó akár otthonunkról vagy üzletünkről, minden napunkat meghatározza, hogy megvédjük mindazt, ami számunkra a legfontosabb.

Lochner Group csapata immáron 30 éve dolgozik azon, hogy ügyfeleinknek a biztonság miatt már ne kelljen aggódniuk többé.

Olvass tovább