Profi vagyonvédelmi megoldások

a Dél-Alföld vagyonvédelmi szolgáltatójától!

Történetünk a vagyonvédelem területén több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött. Nagy utat tettünk meg, mire a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli vállalatává fejlődtünk.

Csapatunk kizárólag a legkiválóbb szakemberekből áll, akik nap mint nap azzal az elhivatottsággal ébrednek, hogy a vállalatok és a magánszemélyek értékeit és életét biztonságban tudhassuk.

Biztonsági kamera

Riasztó rendszer

Elektromos kerítés

Füstpajzs

Távfelügyelet

Tűzvédelem

Számodra is szolgáltatunk biztonságot

Legyen szó magán, céges vagy akár önkormányzati területről, a Lochner szakemberei személyre szabott, ütős vagyonvédelmi megoldást kínálnak!

A Lochnernél


Számunkra nincs elképzelhetetlen! Legyen bármilyen igényed, biztosan találunk számodra is egy megfelelő megoldást.

Biztonsági kamera

Felejtsd el a régimódi, nagy, homályos képet adó kamerákat! A Lochner modern IP kameráinak remek képminőségével akár 4K felbontásban tarthatod szemmel mindazt, ami számodra a legfontosabb! 

Video kaputelefon

Video kaputelefon rendszerünk segítségével nem csak hallhatod, hanem láthatod is, hogy ki áll az ajtód előtt. Ha valaki csenget, a telefonodra is megérkezik a jelzés, és ott fogadhatod a hívást, sőt, távolról ajtót is nyithatsz!

Riasztórendszer

Az első védelmi vonal – hogy tudd, ha baj van! Mindegy, hogy merről érkezik a behatoló, a nyitás-, mozgás-, és rezgésérzékelők alaposan megtervezett hálózata azonnal jelez betörési kísérlet esetén.

21. századi védelem

A Lochner vagyonvédelmi megoldásai azért ilyen sikeresek, mert nem csak egyszerűen eszközöket szállítunk, hanem egy komplex megoldást. A rendszer elemei folyamatosan kommunikálnak egymással, így egy magasabb szintű védelmet tudunk ügyfeleinknek nyújtani.

Vagyonvédelmi rendszereink emellett akár okostelefonról is vezérelhetőek, így például a kamerák képe távolról is ellenőrizhető, a riasztó élesíthető, vagy jelzés esetén értesítést is kaphatsz a telefonodra.

Távfelügyelet

Éjjel-nappal elérhető diszpécser központunk és országos kivonuló járőr szolgálatunk gondoskodik, hogy a riasztó rendszerek, video vagy tűzjelző rendszerek jelzései ne maradjanak következmény nélkül.

Tűzvédelem

Egy tűzeset rendkívüli pusztításra képes, de egy megfelelően kialakított tűzjelző rendszerrel a káresetek megelőzhetők. Bármilyen épületről legyen is szó, a Lochner okleveles szakemberei készséggel állnak rendelkezésedre!

Beléptető rendszer

A Lochner intelligens munkaidő nyilvántartó és beléptető rendszereivel kint tarthatsz mindenkit, akit nem szeretnél beengedni. A hagyományos, PIN-kód vagy érintőkártya mellett már lehetőség van arc- vagy ujjlenyomat felismerésre is – sőt, ezek kombinálhatók is a magasabb fokú védelemért! A vendégeknek QR-kód alapú beléptetés is biztosítható.

Beszélgessünk a biztonságodról!

A Lochner profi csapata az első perctől segít Neked a megfelelő vagyonvédelmi eszközök kiválasztásától a tervezésen át a teljeskörű kivitelezésig. Mi az egyszerűségben hiszünk: csak add meg elérhetőségedet, a többit mi intézzük!

Lochner Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged,
Szilánk köz 3.

Telefon: +36 (30) 436 5844
Skype: lochnerszeged
E-mail: info@lochner.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartásunk

Hétfő: 07:30-16:30
Kedd: 07:30-16:30
Szerda: 07:30-16:30
Csütörtök: 07:30-16:30
Péntek: 07:30-14:30