< Vissza Blog kezdőlapjára

Vagyonvédelem az ünnepek alatt

2023. dec. 10

Az ünnepi időszak sok örömet tartogat és ha szeretnénk ekkor egy kicsit önfeledten ünnepelni, akkor mindenképpen érdemes előkészülnünk és átnéznünk, karbantartanunk vagyonvédelmi eszközeinket. Mind magánszemélyként, mind vállalatként fontos megfelelő intézkedéseket tenni a biztonság érdekében az ünnepek alatt!

Lakásunk és házunk védelme, hogy az otthonunk biztonságban legyen

Karácsonykor sokan elutaznak és rövidebb-hosszabb időre elhagyják otthonukat. Nem ritka, hogy ezt a bűnelkövetők kifigyelik, és távozásunk után akcióba lépnek.

A megfelelő biztonsági intézkedések, mint például riasztó-, kamera-, vagy egyéb okosotthon rendszerek segíthetnek a betörések megelőzésében.

Épületbiztonság ipartelepek, vállalatok számára

A vállalati épületek esetén a megfelelő biztonsági rendszerek (pl.: kamerák, beléptető rendszerek, riasztórendszerek) segítenek a lopások, betörések megelőzésében, illetve az ünnepek alatt is dolgozó munkatársak biztonságának megőrzésében.

Az ünnepi időszak különösen érzékeny lehet a vagyontárgyak, értékek tekintetében, ezért mind magánszemélyként, mind vállalatként fontos az elővigyázatosság és a megelőzés. A megfelelő biztonsági intézkedések, a figyelem és az előzetes tervezés mind segítenek abban, hogy az ünnepi időszak örömteli legyen, és annak tudatában lehetünk szeretteinkkel, hogy nem kell aggódnunk vagyonunk biztonságáért.

Egy év és számos tapasztalat

A biztonság és békés ünnepek megkezdése előtt szeretnénk megköszönni követőinknek, ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy idén is együttműködhettünk velük!

Idén…

  • 670 db kamerát építettünk be megrendelőinknek.
  • 45 000 méter kábelre volt szükség a munkáinkhoz.
  • 22 település térfigyelő rendszerét üzemeltettük.
  • 363.020 méter elektromos kerítés huzalt használtunk fel. Ez körülbelül 24.500 méternyi kerítés, ami kisebb és nagyobb telephelyeket, naperőmű parkokat is biztonságban tart.
  • Idén 50 db elektromos kerítésrendszer került átadásra.
  • Összesen 610 kivonulásunk volt azon a 800 településen, ahol jelen vagyunk.

Köszönjük mindenkinek a bizalmat és az idén befektetett munkát!

Dolgozzunk együtt 2024-ben is!

 

Kellemes ünnepeket kíván a Lochner csapata!

Tetszett ez a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Te már biztonságban vagy?

Legyen szó akár otthonunkról vagy üzletünkről, minden napunkat meghatározza, hogy megvédjük mindazt, ami számunkra a legfontosabb.

Lochner Group csapata immáron 30 éve dolgozik azon, hogy ügyfeleinknek a biztonság miatt már ne kelljen aggódniuk többé.

Olvass tovább